Loading
Logboek
DONDERDAG 3 AUGUSTUS 2023:
Het begint nu wel steeds meer tot mij door te dringen dat ik bijna zestig ben.
Toen ik net 44 jaar oud was, en na drie maanden intensive care mocht gaan revalideren, werd er bij een controle scan een tumor bij mij aangetroffen. Omdat mijn lichamelijke conditie destijds nog heel erg slecht was, bestond er destijds toch een beetje de angst dat ik die operatie, het verwijderen van die tumor, wat ziekenhuis operatie nummer 10 gaan worden, niet zou gaan overleven.
Na de operatie, en de recoverkamer, waren veel mensen bang dat ik niet meer wakker zou worden.
Dat is allemaal, uiteindelijk toch nog goed gekomen.
Ik heb destijds alleen wel, na die laatste operatie, veel langer geslapen dan eigenlijk de bedoeling was.

Nu ben ik bijna zestig, en is er weer een tumor aangetroffen.
Die kan niet even zomaar weg gehaald worden.
Ten eerste, omdat in ons land de zorg heel erg overbelast is.
En ten tweede, omdat deze tumor pas is gevonden, nadat er foto's van gemaakt zijn. Die foto's zijn gemaakt, omdat ik heel erg kiespijn had. Aanvankelijk leek het, dat deze pijn veroorzaakt werd, omdat ik nieuwe vullingen in een paar mijn tanden nodig had..
Maar omdat deze tumor er waarschijnlijk al langere tijd zit, bestaat ook nog eens de kans, dat de besmetting al door mijn hele lichaam zit. Dat zal dan ook wel verklaren, hoe het komt, dat de samenstelling van mijn bloed niet goed is.
Hoe je dat allemaal in medische termen uitlegt, dat weet ik zo niet. Daar ben ik niet voor opgeleid.

Wel hoop ik, voor dat ik hieraan geopereerd ga worden, nog een keertje een midweek, of desnoods een lang weekend, op vakantie te kunnen.
Een weekje aan de kust lijkt mij heel lekker.
De frisse zeewind, het strand, en het geluid van de zee, is iets wat ik hier in het mooie Drenthe toch wel een beetje mis.
En, omdat ik waarschijnlijk in mijn laatste levensfase zit, hoop ik toch wel dat ik nog lang genoeg blijf leven, om dit nog één keertje mee te mogen maken.
Tijdens mijn vorige ziekenhuisopname, in 2010 heb ik een Bijna Dood Ervaring (BDE) gehad. Je leest en hoort vaak dat mensen na een BDE niet meer bang zijn voor de dood. Dat klopt ook wel. Althans, dat is mijn ervaring.
Ik heb tijdens die BDE mijn overleden opa's mogen zien en spreken.
De opa van mijn vaders kant heeft mij toen terug gestuurd.
Het was mijn tijd nog niet, vertelde hij.

ZONDAG 11 JUNI 2023:
Het is vandaag zondag 11 juni: Het is nu echt zomer. In huis is het "slechts" 25 graden. Buiten is het tropisch. Maar ik woon nog steeds in het mooie Drenthe........ Dus mijn dag kan niet meer stuk. Ze zijn bij mij voor de deur de straat aan het opbreken. Ik heb begrepen dat ze daar vier weken voor hebben uitgetrokken ... Dus dan zal dit de laatste week wel zijn. Ook zal de afwikkeling van de nalatenschap, van mijn moeder (en stiefvader) zijn laatste fase in gaan. Ik heb een mail mogen ontvangen van een medewerker van : de firma de Die Financiëel Beheer en Bewindvoering. Deze medewerker trok aan de bel, omdat de afwikkeling al veel langer, veel te lang dan nodig is, duurt. Er is post naar mij onderweg, die ik ondertussen al lang had moeten ontvangen. Deze medewerker gaat uitzoeken waar het dossier nu is.
En nog belangrijker: Waarom ik die post nog niet heb ontvangen.
Daarna zal ongetwijfeld weer kontakt met mij opgenomen worden..

VRIJDAG 2 JUNI 2023:
Er is telefonisch kontakt geweest, tussen mij en de zaakvoerder van de nalatenschap van mijn moeder.
Door een communicatiestoring waren er documenten niet aangevraagd en opgestuurd. welke wel in het dossier horen zich te bevinden. Omdat dit hele verhaal al zo heel lang duurt, had mijn mobiele telefoon het inmiddels ook al begeven. Mobieltjes houden het meestal niet langer dan twee jaar vol. Althans bij intensief gebruik, zoals bij mij dus niet. Omdat het voor mij heel moeilijk is, om van mijn kant kontakt te krijgen met deze zaakvoerder, lukte het ook niet mijn nieuwe telefoonnummer door te geven. De altijd vriendelijke telefoniste, lukte het tot heden altijd wel mij heel vrolijk af te wimpelen. Gelukkig is het de zaakvoerder van mijn moeders nalatenschap, toch gelukt kontakt met mij te krijgen. Deze man heeft mij verteld welke documenten hij nog nodig heeft om het dossier af te ronden. Hij heeft mij laten weten de administratieve papiermolen opnieuw te hebben opgestart. Er zijn documenten naar mij onderweg. Deze mag ik dan ingevuld naar deze zaakvoerder van De Die Financieel en Beheer en Bewindvoering BV opsturen. Daarna, zo is mij toegezegd, zal de hele zaak, het hele dossier dus, afgerond worden. En kunnen wij allemaal eindelijk verder met ons eigen leven.

WOENSDAG 17 Mei 2023:
Ik heb vandaag de firma de Die Financieel Beheer en Bewindvoering BV. .maar weer eens gebeld. Dat om te vragen hoe lang de afhandeling van de nalatenschap van mijn in 2019 overleden moeder nog gaat duren... Wederom kreeg ik te horen dat ze het erg druk hebben. Datzelfde antwoord, of noem het "uitleg" kreeg ik begin maart en begin januari ook al te horen. ik krijg een beetje de indruk dat ik "aan het lijntje gehouden word"..
In december 2022 kreeg ik ook al te horen, dat het bijna afgehandeld is.
Ze hebben het daar ook zo enorm druk, krijg ik steeds maar weer, van de altijd vriendelijke receptioniste te horen. Maar zo kan ik niet verder met mijn leven.
Een bedrijf dat het altijd maar vreselijk druk heeft, en toch maar nieuwe opdrachten aanneemt... Dat komt op mij niet echt klantvriendelijk over. Mijn advies zou zijn, om eerst de opdrachten, die door alle drukte blijven liggen: Dat ze die eerst maar eens afhandelen, voordat ze nieuwe opdrachten aannemen.
De firma de Die Financieel Beheer en Bewindvoering BV..... heeft destijds wel heel enthousiast geholpen om mij - in opdracht van de Rechtbank- de woning van mijn moeder uit te krijgen, en mij naar Havelte, in het mooie Drenthe te verhuizen...
Het geld uit de opbrengst van de verkoop, van mijn moeders woning, is op hun bankrekening verdwenen. Dat is dus onder hun "beheer" terechtgekomen.
Maar daarna is mijn dossier op een stapel terechtgekomen..
Zeer waarschijnlijk een stapel met nog meer dossiers waar ze door alle drukte niet aan toegekomen zijn.
Als ik vroeger zo met mijn klanten om zou gaan, was ik op staande voet ontslagen.

ZONDAG 14 MEI 2023:
Een maand geleden, dus half April heb ik van de belastingdienst het bericht ontvangen, dat ze het helemaal eens zijn, met de aangifte erfbelasting, zoals deze is ingediend, door De Die Financieel Beheer en Bewindvoering BV uit Amstelveen. Daarmee bedoel ik dus ook het protest wat door De Die is ingediend tegen de eerder opgelegde belastingaanslag. Nu is het alleen nog afwachten, tot firma De Die Financieel Beheer en Bewindvoering - de nalatenschap van mijn moeder, definitief afhandeld. Daarmee kunnen dan alle nog openstaande financiele tegoeden uitgekeerd gaan worden. Zowel aan mij als aan mijn stiefbroer en stiefzussen... Ook kan dan alle administratie daaromheen ook eindelijk eens afgesloten worden.
De afhandeling is echt een soort van soap aan het worden.
De Die Financien en Beheer en bewindvoering, beheerd tot op de dag van vandaag nog steeds alle financiele tegoeden, welke mij en mijn stiefbroer en zussen toekomen. Dat deze firma het druk heeft is wel duidelijk. Ik heb van hun nog geen enkel bericht mogen ontvangen, over wat voor termijn ze in gedachten hebben, om deze nalatenschap definitief af te handelen. Daarmee kan ik het overlijden van mijn moeder voor mijzelf ook nog steeds niet afsluiten. Mijn moeder is overleden in mei jaartal 2019.
Zoals ik al eerder aangaf: Het lijkt een soap te gaan worden.

DINSDAG 7 MAART 2023:
Ik heb inmiddels het bericht ontvangen, dat op een paar details na, de nalatenschap van mijn moeder, bijna is afgehandeld. Daarna, is mij toegezegd, zal ik met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, uit de bijstand gekukeld gaan worden. Dat geeft mij dan de mogelijkheid om, zonder restricties van de bijstandswet, eindelijk eens verder te kunnen met mijn eigen leven. Dan moet je gaan denken in de richting van een omscholing. Een opleiding in een heel andere richting, dan wat volgens alle computersystemen mijn beroep is. Hondenbegeleiding, is zo'n mogelijkheid. Daar heb ik al wat informatie over opgezocht. Honden kun je echt alles - nou ja bijna alles - leren. Dat heb ik allemaal al mooi met de hond Bonnie (die dus van mijn moeder was) kunnen oefenen. Bovendien heb ik ooit iemand gekend die dat soort dingen deed. Hondenbegeleiding dus. Ook heb ik, als het gedeelte van de nalatenschap waar ik recht op heb, op mijn rekening is bijgeschreven, eindelijk de gelegenheid, eens wat dingen voor mijzelf te kunnen aanschaffen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan een nieuwe matras, een nieuwe mobiele telefoon, en een wat ruimere auto. Een stationwagen, is zo'n voorbeeld van een auto, waar ik mij echt in thuis voel. Daar schuif je ook makkelijk een hond achterin. Het dossier ligt op dit moment bij de belastingdienst. Als die het eens is met de aangifte erfbelasting, welke is ingediend door: De Die Financiën en Beheer en Bewindvoering BV, welke in opdracht van de rechtbank, deze nalatenschap afhandeld, zal de afwikkeling niet zo heel lang meer gaan duren.

DINSDAG 31 JANUARI 2023:
In de laatste week van Januari ontving ik navorderingen en een aanmaning van de belastingdienst. Dat met de schriftelijke mededeling, deze zo snel mogelijk te betalen. Anders zou overgegaan worden tot beslaglegging. Bij mij dus. De Die Financieel Beheer en Bewindvoering, was dus vergeten deze ook aan de belastingdienst te voldoen. Dat alles omdat de aanslag erfbelasting niet naar behoren was afgehandeld.. Onvoorstelbaar dat ik daar als cliënt dan maar het slachtoffer van moet worden. Na overleg ontving ik op het allerlaatste moment een email, waarin letterlijk het volgende staat:
Wij zijn op dit moment verder aan het inventariseren, welke betalingen er nog voldaan moeten worden, alvorens tot uitkering van het aan u toekomende bedrag over te kunnen gaan.
Zodra daarover meer bekend is, zullen wij u uiteraard verder informeren en aan u rekening en verantwoording afleggen van de vereffening van de nalatenschap van uw moeder.

Dat is zo ongeveer hetzelfde verhaal, wat ik al een paar keer eerder telefonisch te horen heb gekregen. Waarna ik dus, zoals ik eerder aangaf, de aanmaningen van de belastingdienst door mijn brievenbus mocht ontvangen.
De altijd vriendelijke medewerker van De Die Beheer en Bewindvoering, liet mij nog wel weten, dat deze problemen waren onstaan, vanwege zieke medewerkers. Die waren dus niet aanwezig op het bedrijf. Ze hebben daar dus, zoals ze zelf aangeven, een tekort aan personeel. Dus dat ik dan maar de aanmaningen van de belastingdienst thuis kreeg, was dus gewoon mijn probleem. Als op dit moment iemand mij zou vragen, hoe de dienstverlening van dit bedrijf is, zou ik heel eerlijk moeten toegeven, dat ik daar toch, gezien de omstandigheden niet zo heel erg tevreden over ben.

VRIJDAG 13 JANUARI 2023:
Tot mijn grote schrik ontving ik een betalingsherinnering van de belastingdienst. Of ik maar even een bedrag van 20.736,00 EURO wilde overmaken. Het dossier van de nalatenschap welke zoals ik op de datum 5 juni 2022 schreef, bij fiscalisten van De Die Financieel Beheer en Bewindvoering zou worden afgehandeld.... was daar gewoon blijven liggen. De verschuldige erfbelasting was nog steeds niet betaald. Of ik dat nu alsnog maar even wilde betalen... Inderdaad ja, een bedrag van TWINTIGDUIZEND ZEVENHONDER EN ZESENDERTIG EURO... ik schrok mij helemaal lam. Dat bedrag moest ik dan maar even voor de datum 17-01-2023 betalen. Bij de firma De Die Financieel Beheer en Bewindvoering BV gingen ze er voor het gemak zeker maar even vanuit dat ik dat wel even voor kon schieten. Terwijl mijn hele nalatenschap, en dat van mijn stiefbroer en stiefzusjes, nog steeds onder beheer van de firma De Die Financiën en Beheer staat. Dat wordt een langdurige zaak.. Zoiets vermoedde ik al. Na overleg van mijn kant, met de belastingdienst, heeft De Die, waarmee ik dan de persoon bedoel welke het dossier behandeld, alsnog besloten het verschuldigde bedrag aan de belastingdienst over te maken. De gelden en tegoeden welke mijn stiefzusjes, stiefbroer, en ik tegoed hebben, wat dus aan de erfgenamen uitgekeerd dient te worden, blijft nog steeds onder beheer van De Die Financieel Beheer en Bewindvoering BV in Amstelveen. Dat is destijds besloten na een rechtszaak. De rechtbank heeft destijds, De Die in de nalatenschap als vereffenaar benoemd. Waarna ik de woning dus moest verlaten. De gelden en tegoeden, welke daarna vrijgekomen zijn, zouden dan door de vereffenaar (De DIe) onder de erfgenamen verdeeld worden. Dat was ik oktober, jaartal 2021. In Maart 2022 bereikte mij het nieuws, dat de woning verkocht was.
Begin Juni 2022, is het hele dossier overhandigd aan de fiscalisten van De Die Beheer. Daar zou de fiscale afhandeling verder plaatsvinden. Waarmee ik dus de betaling van het eerder genoemde bedrag mee bedoel. Daarna zouden de overgebleven gelden en tegoeden aan de erfgenamen worden uitgekeerd. Dat laatste is nog steeds niet gebeurd. Ik heb bericht ontvangen dat er (alweer) een nieuwe fiscale berekening opgesteld gaat worden. Daar krijg ik dan nog bericht over. Ik ben benieuwd. Dat gaat nog een langdurige zaak worden. Mijn moeder is overleden op 19 mei, jaartal 2019. Ze is 78 jaar oud geworden.

01-01-2023:
Logboek van een Supertrucker.
Natuurlijk mis ik Bonnie heel erg. Bonnie was zo'n hond die echt over mij waakte. Wij zijn destijds samen de woning in Zuid Scharwoude uitgezet, wat toch een ontheemd gevoel achterlaat.
Je kunt een hond het niet uitleggen, dat ze nooit meer "naar huis" zal kunnen. Zuid Scharwoude was voor Bonnie echt "Haar Huis"... Dat gevoel is ze nooit meer kwijt geraakt. Of ik weer een hond ... "ga nemen" ... is mij hier al een paar keer gevraagd. Dat is toch een beetje rare vraag, zeg ik dan. Een andere hond is nog steeds geen Bonnie. Laat mij eerst maar eens bijkomen van dat ik Bonnie kwijt ben. Dat gevoel zal moeten slijten.

19 OKTOBER 2022:
Inmiddels wordt er gewerkt, aan het leeg opleveren van het grondstuk, wat deel uit maakte, van het gehuurde stuk tuin.
Dit gedeelte van de tuin, wat mijn moeder huurde van de gemeente.
Daar staan, of stonden wat struiken en bomen. Die maakte deel uit van de grens van de tuin, en de steeg welke daarnaast loopt.
De nieuwe bewoners, welke nu in het huis van mijn moeder wonen, hebben besloten, dat gedeelte van de tuin, niet van de gemeente te huren. Die hebben daar dus afstand van gedaan.
Het leeg opleveren daarvan, wat nu allemaal door de Die Financiën en Beheer geregeld wordt, zal ergens van betaald moeten gaan worden.
Dat gebeurt allemaal uit de gelden en tegoeden van de nalatenschap.
Dat gaat dus via een Notaris, welke destijds, is aangewezen door de Rechtbank.
Die Rechtbank, heeft toen in jaartal 2021 de uitspraak gedaan, dat ik de woning moest verlaten...,en de firma De Die Financiën en Beheer aangewezen als partij, welke dat allemaal mag gaan afhandelen. Dat allemaal samen en in overleg met De Notaris.
Als gevolg daarvan, woon ik nu in het mooie Drenthe. Ook dat is allemaal heel netjes geregeld, door de firma De Die Financiën en Beheer.
Voor zover ik begrepen heb, is het leeg opleveren van dat gedeelte tuin, het laatste detail, wat nog geregeld moest worden.
Hopelijk kan dan de nalatenschap afgehandeld worden.
Zodat dan ook de overgebleven gelden en tegoeden, kunnen worden overgemaakt, aan de nabestaanden.

17 SEPTEMBER 2022:
De afhandeling van de nalatenschap, van mijn in 2019 overleden moeder, belooft een langdurige zaak te gaan worden.
Toen ik de woning moest verlaten, eind september 2021, werd er nog over gesproken, dat de afhandeling wel een half jaar zou kunnen gaan duren.
Nu is het inmiddels een jaar later, en zijn er nog steeds zaken die niet geregeld zijn.
Dat betekent dus, dat de gelden en tegoeden, uit de nalatenschap, ook nog steeds onder beheer staan, van een door de rechtbank aangewezen beheermaatschappij. Deze heeft de laatste weken geen kontakt meer met mij opgenomen, maar voor die tijd wel laten weten druk bezig te zijn, de laatste details te regelen.
Aan de oostzijde van het huis, zeg maar aan de kant van de steeg, huurde mijn moeder een stuk grond van 99 vierkante meter van de gemeente. Dat stuk grond hoorde dus bij de tuin, aan de zijkant van het huis. Dat stuk grond kan niet worden gekocht, dat in verband met de leidingen, welke zich daar in de grond bevinden.
Op deze erfgrens had mijn moeder een heg en wat struiken en bomen geplant.
Dit stuk grond moet geheel leeg worden opgeleverd.
Dat is dus iets, of noem het één van die zaken, welke ik niet zelf heb kunnen regelen. Dat aangezien ik na een rechtzaak, door mijn stiefzusje tegen mij aangespannen, de woning heb moeten verlaten..
Al deze zaken moeten nu door een derde partij, de eerder genoemde beheermaatschappij, geregeld worden.
Dit is dezelfde beheermaatschappij, welke er voor gezorgd heeft, dat ik nu in het mooie Drenthe woon.

05 JUNI 2022:
Ondertussen ligt het dossier over de nalatenschap, van mijn in 2019 overleden moeder bij fiscalisten. Zoals bekend, is het huis .. verkocht.
De belastingdienst gaat uit van de werkelijke verkoopwaarde.
Daar is de aanslag erfbelasting dan ook op gebaseerd.
Het huis is niet voor de werkelijke verkoopwaarde verkocht.
Het is een executieveiling geworden.
Als gevolg daarvan, is de verkoopprijs een stuk lager uitgevallen, dan verwacht... Daardoor zal de aanslag erfbelasting ook aangepast moeten gaan worden.
De huidige aanslag is dus te hoog ingeschat.
Daar is door de beheermaatschappij, welke de gelden die zijn vrijgekomen na de verkoop van de woning beheerd, dat in opdracht van de rechtbank, inmiddels bezwaar tegen ingediend.
Op het moment, dat ik dit schrijf, loopt dat bezwaarschrift nog..
Pas als duidelijk is, hoe de tegoeden verdeeld dienen te worden, en hoeveel daarvan aan erfbelasting dient te worden voldaan, .. kan door de beheermaatschappij overgegaan worden tot uitkering van de resterende gelden en tegoeden.

19 APRIL 2022:
Ondertussen heb ik de tuin gesnoeid, en ben ik alweer bezig met het kweken van zonnebloemen.
Als je boodschappen doet bij die supermarkt, met het hoofdkantoor in Zaandam, krijg je zonnepitten kado.
Veel mensen uit mijn omgeving sparen die, en zijn ze, net als ik, aan het opkweken in potjes in de vensterbank.
Ik ben aardig aan het snoeien, en aan het spitten geweest, zodat er ook in mijn tuin ruimte is, om wat later in het jaar, zonnebloemen te kunnen planten.
Dat vind ik nog steeds een hele leuke hobby.
In mei moeten ze buiten staan, want dan heb je zo ongeveer de meeste zonuren.
Dat is het al bijna, maar ik ben heel benieuwd of het mij in Havelte, in het mooie Drenthe, ook gaat lukken om zonnebloemen in de tuin op te kweken.

2 APRIL 2022:
ik woon nu inmiddels al een half jaar in het mooie Drenthe.
Sinds de eerste week oktober 2021. De afhandeling van de nalatenschap, van mijn in 2019 overleden moeder, zal nu zo'n beetje het einde wel naderen. Mij is, toen ik de woning van mijn moeder, in Zuid Scharwoude moest verlaten, verteld dat de afhandeling wel zo'n beetje die tijd, dus zes maanden zou kunnen gaan duren. Het huis verkopen, het is een executie veiling geworden, was vrij snel gebeurd. De administratieve afhandeling loopt, zoals mij uitgelegd is, nu ook wel een beetje op z'n einde. Dat is een hele opluchting voor mij. Wanneer dat allemaal rond is, kan ik ook verder met mijn leven. Ik heb tenslotte plannen genoeg. Toen ik nog in Zuid Scharwoude woonde, liep ik al na te denken over het opzetten van een paranormale consultancy. Een naam daarvoor had ik al bedacht. Omdat ik de laatste ben die nog leeft, van het hele gezin, waarin ik opgroeide, wilde ik mijn consultancy als naam geven: Laatste Dodo Consultancy. Nadat ik, na een uitspraak van de rechtbank de woning moest verlaten, zijn al die plannen nooit meer doorgegaan. Mijn leven (lees: mijn toekomst) staat al heel lang stil. Omdat destijds, na een bijna dood ervaring, mijn paranomale zintuigen zich enorm zijn gaan ontwikkelen, zal ik daar in de toekomst toch iets mee moeten gaan doen.
De paranormale wereld komt in gradaties, en kent vele facetten. Ik noem even als voorbeelden: Readings, foto's lezen, gedachten lezen, en channeling. Waar ik heel goed in ben, dat zijn toekomstvoorspellingen.
Algoritme is eigenlijk altijd al een hobby van mij geweest.
De definitie van algoritme is:
Een wiskundige benadering van de rationele werkelijkheid. Met algoritme maak je moeilijke dingen makkelijk.
Wanneer je algoritme combineert met paranormale visie, is de trefzekerheid van zo'n voorspelling behoorlijk hoog.
Mijn laatste publicatie / voorspelling, leest u op onderstaande link:
www.ipernity.com/blog/961637/4701132

MAART JAARTAL 2022:
Inmiddels heeft mij het nieuws bereikt, dat het huis van mijn moeder (en in jaartal 2016 overleden stiefvader) verkocht is.
Zodra de hele administratie daaromheen rond en klaar is, en ik mijn gedeelte van het bedrag wat voor de woning betaalt is, op mijn bankrekening krijg bijgeschreven, zal ik naar behoren uit de bijstand gekukeld worden. Dat betekent dat ik dan eindelijk ook verder kan met mijn leven. Er staan genoeg items op mijn bucketlist, die ik graag nog wil afwerken. Daar krijg ik dan eindelijk de gelegenheid voor. Voor mij is het inderdaad een hele opluchting, dat ik dan niet meer aan allerlei regeltjes en wetjes gebonden ben. Dat zijn allerlei restricties, die een normaal leven onmogelijk maken. Eigenlijk staat mijn leven toch al veel te lang stil.
Omdat ik mij destijds niet op tijd ziek gemeld heb, ben ik in de bijstand beland.
Om in de ziektewet, of in de WAO terecht te komen, had ik mijzelf binnen drie dagen ziek moeten melden. Omdat ik de eerste maand in een coma lag, was het voor mij onmogelijk mijzelf tijdig, dus binnen drie dagen ziek te melden. Dat is, hoe ik destijds in de bijstand ben beland.

FEBRUARI JAARTAL 2022:
Toen ik hier in Drenthe kwam, was het de eerste week oktober, jaartal 2021. Toen was het nog zomer. Vanaf half oktober, tot gisteren, 27 februari, was het guur en koud. Dit was mijn eerste winter in Drenthe.
VANDAAG 28 FEBRUARI 2022:
Er lijkt dan eindelijk een einde te komen aan die gure winter.
Ik hou helemaal niet van dat gure weer.
Op mijn bucketlist staat ook nog minimaal één jaar in Drenthe. Zodat ik foto's kan maken voor mijn logboek. Als het aan mij ligt, blijf ik hier voor altijd wonen. Drenthe is echt mooi.
Ik heb ooit een paar jaar doorgebracht, in de omgeving van een bungalowpark, in Zwiggelte. Dat was een hele mooie tijd. Drenthe is een mooie omgeving om in te wonen.
Tot ik in jaartal 2009 achterin een ambulance naar het AMC Ziekenhuis in Amsterdam werd gebracht. Daarna ben ik nooit meer in Drenthe geweest. Tot oktober 2021 dus. Tot mijn grote vreugde woon ik daar nu. Dat was ook iets, wat al heel lang op mijn bucketlist heeft gestaan. Natuurlijk ga ik niet alles verklappen. Dan leest niemand mijn logboek meer. Maar er staat nog genoeg op mijn bucketlist. Het leuke daarvan vind ik, dat ik dan een logboek op internet daarover bij kan gaan houden. Eén van de eerste dingen die ik ben gaan doen, toen ik uit ziekenhuis kwam, was gaan studeren op computers. De revalidatie artsen hadden mij al verteld, dat ik nooit meer zou lopen. Met andere woorden: Ik zou nooit meer uit die rolstoel komen. Maar ook dat is mij gelukt. Ik zou en moest mijn bucketlist afmaken. En om een logboek daarover bij te kunnen houden, moest ik eerst gaan studeren op wat ik "computerkunde" noem. Anders zou ik dus geen foto's , en al helemaal geen logboek op internet kunnen zetten. Foto's maken, en een logboek bijhouden, is een hobby geworden.